Kuka ja mikä on LiikuntaPiste La Vida?

Mia

LiikuntaPiste La Vidan takana olen minä, Mia Heinonen neljän pojan äiti, entinen liikunnanvihaaja, joka löysi rakkauden siihen monen mutkan kautta.

2001 kaaduin kotona rajusti polventähystys operaation jälkeen niin että nelipäinen reisilihas irtosi polvilumpiosta, turvotus polvessa (nesteet) suorastaan räjäytti lihakset ja tästä alkoi pitkä taistelu siihen päivään asti kunnes löysin Zumban.

Tänäpäivänä minulla on pieni LiikuntaPiste La Vida, joka tarkoittaa elämää ja sitä se on minulle ja toivon että monelle muullekkin siellä kävijälle.

Olen kouluttautunut eri lajeihin matkan varrella, mieleenpainavin on varmastikkin ollut Zumba Confferens Ranskassa, Lillessä jossa Zumba Toning -lisenssin saavutin, mutta suomessa kun olen käynyt niin valitsisin Vierumäellä käydyn TRX-ryhmä ja Yksilöohjaan koulutukset-todella kokonaisvaltaiset koulutukset joista pystyi ammentaan moneen muuhunkin lajiin tietoa, niin ryhmässä kuin yksilönäkin!

Rauhoittumisen taito, syvillä venytyksillä ja itsensä tutkiskelua tuli opittua Katri Kylmälän ohjauksessa -Mindfulbody koulutuksessa, tosin lisenssiä minulla ei siitä enää ole, koulutusjärjestelmän uusiutumisen vuoksi, mutta ehdottomasti parasta antia tällaiseen lajiin ja onhan opittu tieto edelleen tallessa. 😉

LiikuntaPiste La Vida on paikka jonne voit tulla omana itsenäsi, ikään, kokoon, sukupuoleen katsomatta ja vaatetukseen riittää perus verkkarit.😀

Nähdään, Mia