Valmennukset

Ilmottautuminen:

liikuntapiste@gmail.com / 0415044624 / WhatsApp

Kaikkien valmennuksien kesto on 12 viikkoa


Hinta:

54€/kk Jäsenille

99€/kk Ei jäsenille

Maksetaan kerralla koko jakso tai 4 vkon välein


Kehon & Mielen rentoutumisen valmennusryhmä

--Alkaa Ma 30.8 klo 19:30-20:30--

Tämä ryhmä antaa sinulle kerran viikossa luvan hellittää otetta, pysähtyä ja kuunnella itseäsi, kuunnella kehoasi.

Jos arki takkuaa, pinna on kireällä, nukut huonosti, treenit ei kulje ja painokin nousee, usein syynä on siihen stressi.

Ryhmässä tehdään vaihdellen Yin joogan sekä Mindful & Body ohjelman pohjalta rauhallisia, rentouttavia liikesarjoja, joka päättyy suullisesti ohjattavan /äänimaljoilla tehtävään loppurentoutukseen lämpimän viltin alla hämyisessä valossa.

Liikkuva keho valmennus

--Alkaa To 2.9 klo 18--

Tämän valmennusryhmän tarkoitus on antaa vinkkejä arkeen miten saada keho mahdollisimman liikkuvaksi, tukea mahdollisesti sinun muita harrastuksia/treenejä sekä myös palauttaa kehoa niistä jos sinulla ei ole huomattavaa stressiä mukana.

Aloitamme tällä kaudella jokaisen tunnin jalkaterien, jalkapohjan sekä nilkan avauksilla ennen kuin siirrymme ylöspäin. Teema vaihtuu joka kerta ja kotiin saa yhden tehtävän tunnin jälkeen viikon ajaksi tehtäväksi. Löydetään ne oikeat tekniikat ja asennot jotta liike menee sinne minne pitääkin!

Se on usein kiinni juuri siitä muutamasta sentistä tai jopa alle…

Tule tekemään kehostasi liikkuvampi ja ilmoittaudu mukaan

Kehonpainoharjoittelu

--Alkaa To 2.9 klo 19--

Tämä pienryhmässä tapahtuva kehonpainoharjoittelu on juuri sinulle, joka kaipaat haasteita tehdä omankehon painolla erilaisia sarjoja käsillä seisoen seinää vasten ja feet up - tuolia käyttäen.

Keskivartalon hallintaa kehittävä, hauska ja hikinen valmennus jossa voit ylittää itsesi aina uudestaan ja uudestaan.

Mukaan mahtuu VAIN 4 osallistujaa.

Kehonmuokkaus FIT22

--Alkaa Pe 3.9 klo 17:30-19--

Tämä valmennus on just sulle joka haluat saada vähän lihasta, kiinteytyä ja saada vähän voimaakin.

Pienryhmässä teemme lihaskuntotreeniä tavoitteellisesti, suunnitellaan viikkokalenteri järkeväksi juuri sinun aikataulujen mukaan, saat ohjelman joko salille tai kotiin( saat valita) joita teet muutaman kerran viikossa ja annan myös ohjeita ruokavalioon.

Eli jos sinulla on tavoitteita koskien lihaskuntoon ja voimaan, tuu treenaa mun kanssa ja lähdetään hakee kesä 2022 Fittiä